Privatlivspolitik

Generelt

Vi gør alt vi kan for at respektere dit privatliv.

Vi ville gerne have skrevet en spændende og inspirerende artikel om vores Privatlivs politik, men det ER og bliver ikke særligt spændende og sexy. Så du må leve med denne tørre udgave. 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter denne webside indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, skriver indlæg eller kommentarer, eller registrerer dig som kursist og køber et kursus eller en uddannelse.  

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mail. Det er et minimum af nødvendige oplysninger for at vi kan kommunikere med dig i forbindelse med din deltagelse i vores kurser. Hvis du uploader et foto eller andet til din brugerprofil giver du også samtykke til vi viser dette til andre kursister.

Sikkerhed

Der er taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, din kursus fremgang, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på hjemmesiden. For eksempel statistik over hvor mange der læser de forskellige blog posts, så vi derved kan skrive mere af det der interesserer dig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Hvis du er en betalende kunde opbevares dine oplysninger i 5 år jf. bogføringsloven, der overruler persondataforordningen på det punkt.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i cookie politik.

Der benyttes herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i Danmark og EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

DATAANSVARLIG

Jep Andre Laponnel

Email: [email protected]

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Muscles Unlimited Aps

Budolfi Plads 30, 3tv     9000 Aalborg

CVR.: 4094 9690