Mere om os

Dansk Coach Akademi

Dansk Coach Akademi - online uddannelser

Dansk Coach Akademi – Mission

Den primære mission er at levere online coach kurser, coach uddannelse, leder kurser og meget mere. Samt give dig værktøjer til personlig udvikling, og stress styring af en høj kvalitet.
Vi vil udbrede kendskabet til coaching, og de gode resultater man kan opnå ved at bruge coaching i dagligdagen.

 

Hvad er Coaching?

I vores verden er coaching et støttende samarbejde med primær fokus på coacheens målsætning, mål opfyldelse, problemløsning, og på at coachee får størst muligt udbytte af sine ressourcer, og muligheder.

 

Vision og formål

Mennesket indeholder så mange muligheder og ressourcer, som vi kun bruger en brøkdel af.
Coaching kan være med til at bringe det bedste frem i et menneske. Hos Dansk Coach Akademi mener vi at coaching ikke kun er et værktøj og en teknik.

Coaching er ikke bare en kasket man tager på, når der er behov for det. Det er en livsstil. Coaching er noget der skal integreres i den måde man arbejder, og tænker på.

Derfor gør vores coach uddannelser meget ud af at udvikle dine menneskelige egenskaber, og det er derfor en meget udbytterig personlig rejse.

Vores mål er at levere kvalitets coach uddannelse – via e-learning.

Hvem står bag?

Dansk Coach Akademi er grundlagt i 2003 af Jeppe Laponnel.  Siden da har over 4000 personer gennemgået en coach uddannelse hos os.

Jeppe har en lang erfaring som succesfuld leder og har vundet flere erhvervspriser. Blandt andet som direktør for Årets hurtigst voksende virksomhed.
Han har også modtaget Dansk Markedsføringspris, og har været Årets Ålborg Europæer.

Alle de erfaringer han har fra at lede, og opbygge virksomheder i Danmark og udlandet bruger han nu blandt andet i Dansk Coach Akademi.

Foto Jep Andre Laponnel - Dansk Coach Akademi

Kom igang med en spændende udvikling 

Tag en Coach uddannelse eller lederkursus