FAQ – De oftest stillede spørgsmål om Coach Uddannelserne

Får man et bevis på at man har gennemgået coachuddannelsen?

 

Når du har gennemgået en coach uddannelse hos Dansk Coach Akademi kan du vælge at tage en prøve så du kan få udstedt et uddannelsescertifikat.
Prøven foregår via et online spørgeskema, og går ud på at du skal vise at du har den fornødne indsigt i det stof du har lært på coach uddannelsen.
Der vil være mulighed for at tage prøven flere gange, hvis det skulle være nødvendigt.

Prøven er selvfølgelig inkluderet i uddannelsens pris. Du vil selvfølgelig have ubegrænset adgang til alt uddannelsesmaterialet også EFTER at du har taget din prøve.

Det er INGEN betingelse at du tager denne prøve.

 

Hvordan er en coach uddannelse opbygget?

Coach uddannelsen er meget selvstyrende. Du bestemmer selv hvordan du lærer stoffet – og hvor hurtigt du gennemgår din coaching uddannelse.
De fleste lektioner indeholder forslag til ting du kan indføre i din hverdag, og det er og er vigtigt at du straks begynder at bruge det. Derved bliver det en del af din dagligdag og din adfærd. Det er en af de almindeligste kommentarer fra vores kursister at de får at vide at de har forandret sig. 

Er Dansk Coach Akademi´s Coachuddannelser “godkendt”?

Ja og Nej – Det er der ikke så mange coachkurser og uddannelser der er. Coach uddannelser er ikke godkendt af ICC eller ICF. Det er kun uddannelser med traditionel instruktørundervisning, eventuelt kombineret med telefon indlæring der kan blive det. Og hvis du kigger efter så er det de færreste coach uddannelser der er akkrediteret som man kalder det.

Selv om en coach uddannelse er godkendt – f.eks. af ICF (International Coaching foundation) så skal du have flere hundrede coach timer for at blive certificeret, så det er kun relevant for dig der vil arbejde professionelt med coaching.

Men en Master Coach uddannelse og de andre coach uddannelser er mere omfattende end de traditionelle coach uddannelser, og indholdet bliver løbende udbygget.

Det betyder at du kan bruge den både som helt ny coach, og som reference som erfaren coach.

Du kan altså både bruge den som uddannelse, og som efteruddannelse.

 

Hvem kan have udbytte af en Coach uddannelse?

Indholdet i uddannelsen er så bredt, at det både kan bruges af dig der ikke har nogen viden om coaching, og dig der har arbejdet meget mere med coaching.
Master Coach systemet giver dig et meget hurtigt og overskueligt system for coachingen.

Erfaringen viser, at man forstår ideen bag coaching meget hurtige med dette system. Coaching godt være en lidt udefinerbar størrelse, med alle de “bløde” værdier. Der er jo ikke nogen facitliste i coaching, og ingen bestemte bokse og skemaer man kan sætte mennesker ind i. Det er derfor at coaching er en livslang uddannelse.
Derefter kan du gå dybere ned i de finere teknikker hen ad vejen med Personlig coaching, og organisations coachingen.

Master Coach uddannelsen er også så avanceret, at dig der er mere erfaren indenfor coaching også vil få et meget stort udbytte.
Dansk Coach Akademi´s lærings system er så åbent, at det kan bruges på alle mulige måder, og lige meget i hvilken forbindelse du skal bruge coachingen.

 

Hvorfor skal jeg tage en Coach uddannelse hos Dansk Coach Akademi?

Tag den hvis du gerne vil lære mere

Du lærer rigtig meget på en Master Coach Uddannelse og de andre coaching uddannelser vi tilbyder, også selv om du mener at du kender en masse til coaching. Coaching teknikkerne udvikler sig meget hurtigt og man siger populært at effektiviteten i værktøjerne og teknikkerne fordobles i løbet af hvert andet år. Lidt som Moores lov omkring computer chips.
På coachuddannelsen får du løbende nye lektioner, så du følger med i udviklingen.

Tag en Master coach uddannelse, hvis du vil være en rigtig god coach

Det lyder måske lidt for selvsikkert, men hvis man gerne vil være en rigtig god coach så er der en masse at lære. På Coach uddannelsen får du en let adgang til at perfektionere dine coaching færdigheder.
Master Coach uddannelsen har også det specielle element at du lærer at coache dine klienter i at blive bedre til at tiltrække det de ønsker. De bliver bedre til at nå deres mål fordi du får nogle helt unikke værktøjer.

 

Jeg er helt ny med hensyn til coaching – Vil jeg kunne få noget ud af at tage min coach uddannelse hos Jer?

Helt sikkert. Start med Dansk Coach Akademi systemet, og bliv fortrolig med det. Begynd så på lektionerne omkring personlig coaching, og lær noget om den dybere psykologi i coachingen, og så slut eventuelt med at lære hvordan du coacher organisationer.
Husk at der ikke er noget tidspres – Du gør det når du har tid.

 

Hvordan kan I gøre det så billigt i forhold til hvad andre coachkurser og coach uddannelser koster?

Prisen kan holdes på dette niveau fordi det leveres 100 % over internettet. Derved er der ikke omkostninger til lærerkræfter, kursuslokaler, og så videre.
Fordelen for dig er at du har adgang til kurset når du vil, og alt materialet er nyt og opdateret. Uden at du skal betale ekstra for det.

Kvaliteten af indholdet i vores coach uddannelse er meget høj, og vores samarbejde med professionelle coaches over hele verden gør at materialet altid er helt opdateret.

Læs mere om hvordan vi gør det her. 

 

Kommer der flere omkostninger på?

Nej – Når du har betalt for din coach uddannelse kommer der ikke flere omkostninger på. Alt er inkluderet: Uddannelsesmateriale, eksamen, certifikat, support og alt andet.

 

Kan jeg arbejde med andre kursister?

Ja du kan. Sammen med din coach uddannelse får du adgang til et socialt netværk (lidt som Facebooks sider) som du kan bruge til at chatte med andre kursister, få feedback, og finde træningspartnere.

 

Jeg er mest interesseret i organisations coaching – Er materialet mest målrettet mod personlig coaching?

Alle har brug for succes, og materialet kan bruges i alle forbindelser. Modulet med coaching i organisationer henvender sig selvfølgelig mest til dig der skal coache i organisationer. Dog vil alle få et meget stort udbytte af at læse dette modul også – lige meget om du skal arbejde i en organisation eller ej.

 

Har jeg mulighed for at få gode råd og hjælp under coachuddannelsen?

Uddannelsen er incl. ubegrænset e-mail support, så du kan altid skrive til os og få hjælp. Og i Dansk Coach Akademi social media delen får du mulighed for at spørge og sparre med alle de andre kursister på uddannelsen.

Coach uddannelsen give dig også adgang til et forum hvor du kan stille spørgsmål til andre kursister ,og os. Derved får du svar fra flere vinkler, og du kan læse andre spørgsmål stillet tidligere.

 

Skal jeg tage en Master Coach uddannelse, eller skal jeg tage et coachkursus hvor jeg arbejder direkte med en instruktør?

Det er et personligt spørgsmål, som kun du selv kan afgøre. Det har meget at gøre med hvordan du bedst lærer.
Mange af de studerende vi har på uddannelsen nu, har været på andre coach kurser, og vil nu gerne have dybden med stoffet, og lære de mange forskellige værktøjer og teknikker som Master Coach uddannelsen giver.
Andre er startet helt fra bunden med Master Coach uddannelsen, og klarer sig også rigtig godt.
Hvis du er i tvivl – så tag begge veje. Master Coach uddannelsen er så prisgunstig, at det ikke betyder noget set i forhold til de resultater man kan opnå.

 

Jeg har allerede taget flere andre coaching kurser – Skal jeg så også tage Master Coach uddannelsen?

Processerne, teknikkerne, og værktøjerne udvikler sig meget hurtigt, og på grund af at Master Coach uddannelsen løbende udvikler sig, vil du altid have adgang til den nyeste viden.
Professionelle coaches bruger 5 – 10 % af deres indkomst hvert år til at videreuddanne sig. Denne uddannelse er en unik måde at holde sig opdateret på.

 

Udtalelser om Dansk Coach Akademi

{Ideen med at studere online, når man har tid, er rigtig god. Samtidig med at stoffet går ind, afprøver man nærmest automatisk det læste med det samme i livet, enten det er på en selv, eller andre. Dermed bliver øvningen en integreret del af livet - og som her hos mig - med det samme overfor klienter. Det kræver en høj grad af modenhed og selvstændighed at studere alene, og det er efter min mening egenskaber, der nødvendigvis må opøves for at have med andre mennesker at gøre.
5
Zarah
{Nemt at gå til og man lærer nyttige værktøjer, som uundgåeligt påvirker ens personlige udvikling samtidig, hvilket er en sidegevinst.
5
Anne K.
{Jeg føler en meget stor værdi af kurset, når der med jævne mellemrum kommer ekstra lektioner/faciliteter. Det giver en positiv "overraskelse" - herligt, nu er der mere materiale, tænker jeg.
5
Rolf
{prøv det - prøv det  det' billigt, og du risikerer ikke andet end at blive klogere (på dig selv). Det er tilgængeligt 24-7-365 og det bliver opdateret, så selvom du er helt med, så kommer der nye vinkler du kan bruge - vi behøver ikke alle at være den første med en generel problemstilling. Du finder ikke andre kurser i denne prisklasse med et fagligt indhold der matcher.
5
John A.
{Tusind tak for din mail og brev. Jeg synes det er et rigtigt flot certifikat og tak for de flotte ord. Jeg sætter meget pris på, at du gav mig muligheden for dit kursus.
5
Anette V.
{Jeppes kursus er lige til at bruge fra de første lektioner. Han skriver dejligt jordnært og forklarende om store emner. Han gør ikke noget væsen af sig selv og det gør det troværdigt. Han selv har prøvet så meget. Han er et af de sjældne mennesker, der har formået at få gavn af egne nedture til andre menneskers benefit. Sproget er dejligt nede på jorden og bruger af de ting, man i forvejen kender til, men giver en anden drejning og anden tænkning. Dermed anden reaktion og handling. Jeg kan helt gå ind for, at denne viden er til at betale, så alle - der har lyst til at blive bedre til sig selv, deres medmennesker og fag - ikke bliver stoppet på grund af dyre, dyre kurser til overpris.
5
Zoe
{Tusind tak, Det har været et meget lærerigt kursus og jeg er glad for, at det ikke stopper her. Jeg er gået i gang med at læse stress uddannelsen også. Efter at være blevet "grebet af" coaching oplever jeg, at mange muligheder åbner sig for mig. Det sker jævnligt at jeg overrasker såvel mig selv som mine omgivelser med nogle af de ting coachingkurset har givet mig som menneske. Her kunne jeg virkelig få prøvet nogle af de ting af, som jeg har lært. Så endnu engang tak for et godt kursus.
5
Maja
{Jeg vil gerne sige tak for dit spændende kursus. Det har virkelig sat skub i nogle ting hos mig i en positiv retning. Jeg synes du gør stoffet spændende og enkelt, så det er til at have at gøre med. Og så måden at lære på, hvor man læser selv, passer mig så godt. Selvom det ikke er min mest effektive læreform, så er det den jeg nyder mest.
5
John

Kontakt os

Har du flere spørgsmål – så skriv til os her – Så svarer vi tilbage hurtigt – Normalt indenfor samme dag på hverdage.

8 + 14 =