Kan jeg tage en coach uddannelse online?

Coach-blog

Kan man godt lære coaching online ?

Det mener vi helt sikkert at man kan. Det har alle de over 4000 kursister der siden 2003 har gennemgået en coachuddannelse hos Dansk Coach Akademi, jo allerede bevist.

Det er selvfølgelig vigtigt at du afprøver alt det du lærer på coachuddannelsen i din hverdag. Men sådan er det jo med alt du skal lære.
Du skal bruge det du lærer på din egen måde, og så ikke være bange for at begå en fejl en gang imellem.

Du bliver kun en god coach ved at træne, og træne og træne, og det er ikke noget der kommer på en uges kursus.

De øvelser man laver på andre coachuddannelser, er alligevel også kun kunstigt opstillede situationer. De skal også prøves igen der hjemme, for at de bliver indlært ordentligt – og for at de bliver en vane og noget du virkelig får udbytte af.

Gode argumenter for at tage en online coach uddannelse…

Et at de rigtig gode argumenter for at tage en coaching uddannelse online er, at du sandsynligvis slet ikke har tid til at tage en coaching uddannelse der er er så omfattende, at du kan lære coachingen på et tilstrækkeligt niveau.

Coaching har jo lige så meget at gøre med en bestemt holdning til det at arbejde med andre mennesker. Den ændrer man altså ikke lige på et par dage.

Du skal jo også huske på at prisen for Mastercoach uddannelsen kun er på niveau med de fleste endags kurser. Men det går ikke ud over kvaliteten.

En online coachuddannelse fra Dansk Coach Akademi kan sagtens stå alene, og du vil få en meget dyb viden om coaching, samtidig med at du altid vil være opdateret med den nyeste udvikling.
De resultater jeg har fået ud af at bruge en coachende lederstil er, blandt andet, at vinde konkurrencen som årets vækstvirksomhed.
Senere fik jeg rigtig gode resultater med coaching en en stor forsikringsvirksomhed, hvor vi brugte coachingen meget målrettet, og konstant. Der igennem fik mine ansatte omsætningsfremgange på mellem 40 og 60%.

Du kan skære en masse af din læretid, og undgå en masse af fejltagelserne ved at lære coaching online.

Jeg ville i alle tilfælde ønske, at der havde været et sådant kursus da jeg startede som leder.

Materialet i en online coach uddannelse er altid opdateret og helt friskt. 

Du får adgang til en masse viden og praktiske erfaringer som du ikke finder mange andre steder i Danmark.
Både via teori, mine egne erfaringer, små cases, og via det meget store netværk af coaches over hele verden, som jeg samarbejder med.
Du får også en masse gode tips og værktøjer der gør det du lærer meget mere brugbart.

Du er sikker på altid at være helt på forkant med det der sker indenfor coaching. Når der sker udvikling i emnet kommer det selvfølgelig med i materialet. Da du har tidsubegrænset adgang, så får du de nyeste lektioner med. Lige meget hvornår du startede.

Hvor mange kurser kan tilbyde dig dette?  Så svaret er JA! – Du kan sagtens lære coaching online.

Hvad siger de nuværende kursister om Coach Uddannelserne? 

{Ideen med at studere online, når man har tid, er rigtig god. Samtidig med at stoffet går ind, afprøver man nærmest automatisk det læste med det samme i livet, enten det er på en selv, eller andre. Dermed bliver øvningen en integreret del af livet - og som her hos mig - med det samme overfor klienter. Det kræver en høj grad af modenhed og selvstændighed at studere alene, og det er efter min mening egenskaber, der nødvendigvis må opøves for at have med andre mennesker at gøre.
5
Zarah
{Nemt at gå til og man lærer nyttige værktøjer, som uundgåeligt påvirker ens personlige udvikling samtidig, hvilket er en sidegevinst.
5
Anne K.
{Jeg føler en meget stor værdi af kurset, når der med jævne mellemrum kommer ekstra lektioner/faciliteter. Det giver en positiv "overraskelse" - herligt, nu er der mere materiale, tænker jeg.
5
Rolf
{prøv det - prøv det  det' billigt, og du risikerer ikke andet end at blive klogere (på dig selv). Det er tilgængeligt 24-7-365 og det bliver opdateret, så selvom du er helt med, så kommer der nye vinkler du kan bruge - vi behøver ikke alle at være den første med en generel problemstilling. Du finder ikke andre kurser i denne prisklasse med et fagligt indhold der matcher.
5
John A.
{Tusind tak for din mail og brev. Jeg synes det er et rigtigt flot certifikat og tak for de flotte ord. Jeg sætter meget pris på, at du gav mig muligheden for dit kursus.
5
Anette V.
{Jeppes kursus er lige til at bruge fra de første lektioner. Han skriver dejligt jordnært og forklarende om store emner. Han gør ikke noget væsen af sig selv og det gør det troværdigt. Han selv har prøvet så meget. Han er et af de sjældne mennesker, der har formået at få gavn af egne nedture til andre menneskers benefit. Sproget er dejligt nede på jorden og bruger af de ting, man i forvejen kender til, men giver en anden drejning og anden tænkning. Dermed anden reaktion og handling. Jeg kan helt gå ind for, at denne viden er til at betale, så alle - der har lyst til at blive bedre til sig selv, deres medmennesker og fag - ikke bliver stoppet på grund af dyre, dyre kurser til overpris.
5
Zoe
{Tusind tak, Det har været et meget lærerigt kursus og jeg er glad for, at det ikke stopper her. Jeg er gået i gang med at læse stress uddannelsen også. Efter at være blevet "grebet af" coaching oplever jeg, at mange muligheder åbner sig for mig. Det sker jævnligt at jeg overrasker såvel mig selv som mine omgivelser med nogle af de ting coachingkurset har givet mig som menneske. Her kunne jeg virkelig få prøvet nogle af de ting af, som jeg har lært. Så endnu engang tak for et godt kursus.
5
Maja
{Jeg vil gerne sige tak for dit spændende kursus. Det har virkelig sat skub i nogle ting hos mig i en positiv retning. Jeg synes du gør stoffet spændende og enkelt, så det er til at have at gøre med. Og så måden at lære på, hvor man læser selv, passer mig så godt. Selvom det ikke er min mest effektive læreform, så er det den jeg nyder mest.
5
John